Search:

Huwelijksfotografie - Wedding Photography

40 galleries

Het is een grote beslissing... een fotograaf kiezen voor je huwelijksdag. Omdat het niet enkel de ring aansteken is, of je handtekening zetten. Dat is belangrijk, maar het zijn vooral de momenten ertussen die het hem doen. Die blik, de traan, de lach en alles wat niet gepland was. Die vertellen het verhaal.

Je zoekt dus meer dan een fotograaf. Je zoekt iemand om jullie verhaal te vertellen en al de schoonheid tussen de vaste momenten vast te leggen.

Da's wat wij doen.

Onze journalistieke huwelijksfotografie is spontaan en ongedwongen. Wij zijn onopvallend aanwezig en leggen vast wat we zien en voelen - we maken met onze eigen visie een creatief en spontaan verslag van de sfeer en emoties van de dag in prachtige kleur- en/of zwart-wit foto's. Wij fotograferen ook doorgaans met twee zodat we geen moment missen en jullie nog onbevangener kunnen vastleggen. De presentatie van onze albums is sober en stijlvol - de pure fotografie primeert.

Hier vind je alle huwelijksfoto's terug om ze gemakkelijk te kunnen delen met familie en vrienden. Je kan online foto's bestellen en digitale bestanden aankopen en downloaden. Contacteer ons gerust met vragen! Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op GEEN ENKELE manier van deze website gehaald worden zonder uitdrukkelijke toestemming!

Loading ()...