Galleries

Loading ()...

 • Paralympic Games
  19 galleries
 • Huwelijksfotografie - Wedding Photography
  40 galleries
  Het is een grote beslissing... een fotograaf kiezen voor je huwelijksdag. Omdat het niet enkel de ring aansteken is, of je handtekening zetten. Dat is belangrijk, maar het zijn vooral de momenten ertussen die het hem doen. Die blik, de traan, de lach en alles wat niet gepland was. Die vertellen het verhaal. Je zoekt dus meer dan een fotograaf. Je zoekt iemand om jullie verhaal te vertellen en al de schoonheid tussen de vaste momenten vast te leggen. Da's wat wij doen. Onze journalistieke huwelijksfotografie is spontaan en ongedwongen. Wij zijn onopvallend aanwezig en leggen vast wat we zien en voelen - we maken met onze eigen visie een creatief en spontaan verslag van de sfeer en emoties van de dag in prachtige kleur- en/of zwart-wit foto's. Wij fotograferen ook doorgaans met twee zodat we geen moment missen en jullie nog onbevangener kunnen vastleggen. De presentatie van onze albums is sober en stijlvol - de pure fotografie primeert. Hier vind je alle huwelijksfoto's terug om ze gemakkelijk te kunnen delen met familie en vrienden. Je kan online foto's bestellen en digitale bestanden aankopen en downloaden. Contacteer ons gerust met vragen! Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op GEEN ENKELE manier van deze website gehaald worden zonder uitdrukkelijke toestemming!
 • Reportage
  11 galleries
  Welkom! Hier vind je alle foto's uit de reportage om ze gemakkelijk te kunnen delen met familie en vrienden. Je kan hier ook online foto's bestellen en digitale bestanden aankopen en downloaden. De fotogalerijen zijn beschermd met een paswoord zodat enkel de mensen die jullie willen, er toegang toe hebben. Contacteer ons gerust met vragen!
 • Travel - Art Photography
  9 galleries
  I love to travel and of course as a photographer my camera goes wherever I do. Here you'll find a selection of these travel photos. They are all for sale in limited editions, different sizes, different photo mounting techniques (plexi - dibond - canvas),... Ideal as an exclusive piece of art for your home, hotel interior, company, business office,... Most photos are available in both color and black&white. Feel free to contact me to discuss the different possibilities and prices.
 • Studio - Communie
  32 galleries
 • Portfolio
  8 galleries
  Testing 123
 • RECENT WERK
  2 galleries